Изпълнители

  • RihannaРиана, родена като Робин Риана Фенти е барбадоска изпълнителка, композиторка и модел. Освен певица работи и като актриса и модел. Риана е родена в Сейнт Майкъл, Барбадос на 20 февруари, 1988 година като Робин Риана Фенти.Когато е на 16 години, се премества в САЩ, за да преследва музикалната си кариера под ръководството на продуцента Ивън Роджърс
  • Selena GomezСелена Мари Гомес е американска актриса и певица.Тя е израснала в Гранд Прери, Тексас. Първата изява е в Barney & Friends през 2000 година. През 2007, Гомес става известна след участието си в американския сериал Wizards of Waverly Place на Disney Channel. До приключването на сериала през 2012, играе ролята на Алекс Русо.
  • David GuettaДавид Гета е френски диджей, роден в Париж, Франция на 7 ноември 1967.Кариерата на Давид като диджей започва в клубовете на Париж още в средата на 80те когато постепенно се ориентира към есид хауса и хип-хопа. С парчето си от 1994 „Up & Away“, с вокалите на Робърт Оуенс той е считан за пионера на френския хаус. Това му създава име в парижките музикални среди и в средата на 90-те се превръща в един от най-популярните и търсени клубни диджеи.
  • Dj BoBo Dj BoBo е псевдоним на Петер Рене Бауман — швейцарски музикант, композитор, певец, продуцент.Dj BoBo е популярен изпълнител на Европоп и Евроденс музика. Продал е над 14 млн. звуконосители и има над 10 студийни албума, като има много ремикси и над 34 световноизвестни сингли. Като изпълнител е носител на над 10 престижни музикални награди и е повече популярен в Европа, Азия и Латинска Америка, отколкото в Северна Америка, а в родната Швейцария и в Германия е една от най-известните личности.